Set de mesterit cu 552 de piese si bormasina MalPlay

99,00 RON
cu TVA

Setul de mesterit cu 552 de piese si bormasina MalPlay permite copiilor sa se joace, sa invete si sa isi perfectioneze abilitatile in acelasi timp. 

Cantitate
Ultimele produse in stoc
Data estimata de livrare este intre:
miercuri, 22-01-2020 si vineri, 24-01-2020

Ultima data acest produs a fost cumparat in data de: 19-01-2020

Setul de mesterit cu 552 de piese si bormasina MalPlay permite copiilor sa se joace, sa invete si sa isi perfectioneze abilitatile in acelasi timp. 

Copiii vor putea construi o multitudine de masinarii si ii vor putea imita pe mesterii adevarati folosind bormasina cu baterii si cheia.

Setul de mesterit cu 552 de piese si bormasina MalPlay ofera copiilor ocazia de a invata despre diferitele piese cu care lucreaza adultii si de a trai bucuria de a construi singuri masini, roboti, forme geometrice.

Experimentand, copiii isi vor dezvolta creativitatea, imaginatia, indemanarea, coordonarea, vederea in spatiu, abilitatile cognitive, concentrarea, atentia etc.

Setul de mesterit cu 552 de piese si bormasina MalPlay este un excelent kit STEM pentru viitorii inventatori, ingineri, mesteri.

Pachetul include si un manual cu 10 modele de masinarii ce se pot asambla cu piesele din set, dar variantele de constructii sunt nelimitate.

Pachetul contine:

- bormasina electrica

- cheie

- 160 de suruburi si 160 de piulite

- piese de diferite forme

- 16 rotite

- un volan si o elice

- 2 baterii AA pentru bormasina

- manual cu 10 modele

MalPlay552