Conditii Generale de Vanzare / Termeni si conditii

Prezentele conditii de vanzare se aplica in relatiile dintre societatea comerciala Filip Impex 93 S.R.L. identificata prin CUI RO 4432060 si inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/18711/1993, denumita vanzator, si orice persoana fizica sau juridica care foloseste site-urile www.technokid.ro si www.tehnokid.ro, denumita cumparator. 

1. Introducere

 Vanzarile online se supun prezentelor conditii generale, la care cumparatorul adera fara restrictii sau rezerve in momentul in care a validat comanda prin mecanismul „cos de cumparaturi”.

2. Informatii comenzi

Comanda efectuata angajeaza cumparatorul de o maniera irevocabila. Comanda specifica in mod explicit si modalitatea de livrare. Vanzatorul va remite cumparatorului in cel mai scurt timp un e-mail de confirmare a comenzii, sub rezerva indicarii unei adrese de e-mail valide sau va incerca contactarea telefonica a cumparatorului. Daca procesul de confirmare a comenzii nu se poate realiza (in lipsa unei adrese de e-mail valide sau in imposibilitatea contactarii telefonice), comanda facuta isi pierde valabilitatea. Ofertele prezentate pe site sunt valabile doar in limita stocului disponibil. Pretul produselor este cel afisat in momentul lansarii comenzii. Cheltuielile de livrare, in functie de modalitatea de livrare aleasa, vor fi indicate inainte de validarea definitiva a comenzii. 

3. Modalitati de plata si de livrare

Cumparatorul are la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

-       online, cu card bancar

-       ramburs, la primirea coletului prin serviciul de curierat ales.

Livrarea produsului catre cumparator se face prin serviciul de curierat ales de cumparator in momentul plasarii comenzii online, in circa 1-2 zile lucratoare de la plasarea comenzii, in limita stocului disponibil. In cazul in care stocul a fost epuizat, cumparatorul va fi instiintat.

Preturile afisate pe site-urile www.technokid.ro si www.tehnokid.ro contin tva.

Totalul afisat in cofirmarea comenzii primite de cumparator imediat dupa plasarea comenzii este costul final de plata.

4. Dreptul de retur

Conform legii, cumparatorul poate returna produsul in termen legal de la achizitie, cu conditia ca produsul si ambalajul in care acesta a fost livrat sa nu fie deteriorate.

5. Dreptul de proprietate asupra produsului

Vanzatorul isi conserva dreptul de proprietate asupra produsului vandut pana la momentul platii integrale a acestuia.

6. Dreptul de proprietate intelectuala

Continutul site-urilor www.technokid.ro si www.tehnokid.ro (texte, imagini, grafica web etc.) este integral proprietatea SC FILIP IMPEX 93 SRL, este aparat de Legea dreptului de autor si a drepturilor conexe si nu poate fi folosit fara acordul SC FILIP IMPEX 93 SRL.

Utilizarea pe site-urile www.technokid.ro si www.tehnokid.ro a numelor de marca inregistrata nu constituie reclama pentru companiile detinatoare respective. 

Informatiile postate pe site-urile www.technokid.ro si www.tehnokid.ro au caracter informativ, provin din surse pe care vanzatorul le considera de incredere (mai ales de la furnizori) si sunt puse cu buna-credinta la dispozitia utilizatorilor site-urilor.

Utilizatorii site-urilor www.technokid.ro si www.tehnokid.ro sunt rugati sa notifice vanzatorul la adresa office@technokid.ro in cazul in care informatiile publicate contravin Legii dreptului de autor si a drepturilor conexe sau oricarei alte legi sau reglementari.

SC FILIP IMPEX 93 SRL nu poate fi invinuita pentru pagubele survenite prin folosirea continutului site-urilor www.technokid.ro si www.tehnokid.ro.

7. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal completate de cumparator vor fi folosite numai pentru buna desfasurare a cumpararii (livrare, plata, garantie, service etc.) si nu vor fi divulgate catre terti.

Cumparatorul poate solicita stergerea datelor sale personale din evidenta vanzatorului.

8. Date de identificare

SC FILIP IMPEX 93 SRL

Sediu social si punct de lucru: str. Hermann Oberth, nr. 87, sector 1, Bucuresti

CUI   RO 4432060                 

Nr. Reg. Com.  J40/18711/1993 

BANCA TRANSILVANIA Ag. CHIBRIT

RO69 BTRL 0480 1202 B415 85XX    

CONT TREZORERIE SECTOR 1 BUC.

RO10 TREZ 7015 069X XX00 3027

Tel: 0722.594.415

Tel/Fax: 021.224.45.62, 021.665.75.22

E-mail: office@technokid.ro